Waarom ontvang ik een verificatiecode?

Vanwege extra veiligheid voor je account, maken wij nu gebruik van een tweestapsverificatie. Dit betekent dat je naast het invoeren van jouw wachtwoord, ook een verificatiecode ontvangt. Op deze manier is er extra controle bij het inloggen op jouw account.

Wanneer je inlogt met je e-mailadres als gebruikersnaam, dan ontvang je de code per e-mail. Let op, dit kan in je spam inbox terechtkomen. Wanneer je inlogt met je mobiele telefoonnummer als gebruikersnaam, dan ontvang je de verificatiecode per sms.

Ontvang je geen verificatiecode? Klik dan hier.