Ik kan niet inloggen, wat nu?

Check eerst het volgende:

• Heb je je gebruikersnaam en wachtwoord goed ingevoerd? Je gebruikersnaam is je geregistreerde mobiele nummer of e-mailadres. Lukt inloggen met je mobiele nummer niet? Probeer 316 in plaats van 06 aan het begin van je telefoonnummer.

• Gebruik je Android? Leeg het cachegeheugen via Instellingen > Apps > EasyPark > Opslag > Verwijder gegevens. Werkt het nog steeds niet of gebruik je iOS? Verwijder de EasyPark-app en download ‘m opnieuw in de Play Store (Android) of App Store (iPhone). Zo maak je ook meteen gebruik van de meest recente versie van de app.

Wachtwoord kwijt?

Als gebruiker vraag je eenvoudig je wachtwoord op via onderstaande stappen:

• Open de app en klik op het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’.

• Vul je e-mailadres of telefoonnummer in.

• Je ontvangt een e-mail of sms met daarin een link. (Let op: dit kan in je ongewenste post terechtkomen.)

• Klik op de link en check of de gegevens in beeld kloppen.

• Kies een nieuw wachtwoord en klik op ‘Bevestigen’.

Lukt het inloggen nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.