Hoe stel ik herinneringsberichten in?

Je kunt herinneringsberichten instellen en wijzigen via de app en je persoonlijke pagina.

Klik in de app op Account en vervolgens op Herinneringen. Stel je herinneringsberichten in en kies hoe je ze wilt ontvangen. Dat kan via sms, e-mail of pushnotificatie. Een sms kost €0,25 per bericht. E-mails en pushnotificaties zijn gratis. Je kunt zoveel herinneringsberichten instellen als je wilt. Je kunt ze uiteraard ook naar wens aanpassen of weer uitschakelen.

Let op: Alleen de hoofdgebruiker van het account kan herinneringsberichten instellen.

Heb je herinneringsberichten ingesteld, maar deze niet ontvangen? Dan is het raadzaam om je instellingen te controleren:

Sms
Check of je telefoonnummer correct staat geregistreerd of neem contact op met je mobiele provider.

E-mail
Check of de herinnering niet in je spam inbox terecht is gekomen en controleer je geregistreerde e-mailadres.

Pushnotificatie
Pushnotificaties zijn afhankelijk van het netwerk op je toestel. Check je bereik en controleer de instellingen voor het ontvangen van meldingen op je telefoon zelf.