Hoe kan ik de app downloaden?

Je kunt de EasyPark formerly Parkmobile app gemakkelijk downloaden. Dit kan door naar de Play/App Store te gaan op je toestel, de app op te zoeken en vervolgens te installeren.

Een snelkoppeling zal zichtbaar worden op je toestel en door deze te openen, kun je gebruik maken van onze dienst.

Zie je de snelkoppeling niet direct terug? Dan kan het zijn dat deze op een plek is komen te staan waar je deze niet direct ziet. Gebruik de zoekfunctie op je toestel, om te controleren of de app succesvol is geïnstalleerd.

Let op: Vooralsnog is de EasyPark formerly Parkmobile app alleen in de Nederlandse Play/App Store te downloaden.